Bjela, Anica Dobra, Gagi: Da li će ih naslednici nadmašiti

Showbiz 17. feb. 202108:41
Podeli:
Foto: E-Stock/Mirko Rodić, E-Stock/Milos Rafailovic, Vesna Lalić/Nova.rs

Stara poslovica glasi "Iver ne pada daleko od klade", a brojni mladi glumci su nam to pokazali na svojim primerima, tako što su krenuli upravo stopama svojih roditelja koji su godinama uspešni u ovom poslu. Ipak, bez obzira što su im roditelji velika imena srpskog glumišta, oni svoje karijere grade sami.

Sve više je mladih i talentovanih glumaca, a neki od njih su talenat i dar za glumu nasledili od svojih poznatih roditelja.

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, pojavio se u seriji “Senke nad Balkanom” gde tumači lik mladog boksera, a imali smo prilike da ga vidimo u zanimljivim razbojničkim scenama, kao i u onim eksplicitnim. Inače, Aleksej ima svega dvadeset godina i postepeno gradi svoju karijeru, koja za sada ide uzlaznom putanjom.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ćerku Anice Dobre, Minu Sovtić šira javnost upoznala je u seriji “Žigosani u reketu”, dok je prethodno igrala u seriji “Koreni” i “Ubice mog oca”. Pored toga što je od majke nasledila talenat za glumu, ona i dosta fizički mnoge podseća na Anicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Sovtic (@knife_afterdark)

Mlada glumica Anđela Jovanović potiče iz glumačke porodice, i od malih nogu je upoznata sa glumačkim poslom, te se tako i sama opredelila da će gluma biti njen poziv u životu. Ona je ćerka glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Purić koji iza sebe imaju dugogodišnje karijere.

Anđela je do sada ostvarila nekoliko uloga u domaćim serijama poput “Moj rođak sa sela”, “Vojna akademija”, “Slatke muke” i druge. Inače, Jovanović je već imala prilike da zaigra na sceni sa svojim roditeljima u predstavi “Dobro došli u Srbiju.”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Glumac Milenko Zablaćanski nastradao je 2008. godine, a nekoliko godina nakon tragedije, njegov sin Ivan Zablaćanski rešio je da nastavi očevim stopama. Jedna od njegovih prvih uloga bila je 2013. u seriji “Ravna gora”, a kasnije smo ga gledali i u seriji “Ubice mog oca”, “Kralj Petar Prvi”, “Samac u braku” i drugim.

Foto: Privatna arhiva

Glumica Kalina Kovačević rasla je u umetničkoj porodici, zbog čega se verovatno i sama odlučila da nastavi tim putem. Ona je ljubav prema glumi nasledila od majke Ljiljane Blagojević. Kalina je veoma mlada rešila da upiše glumu, a po završetku Fakulteta dramskih umetnosti najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu “Jesen stiže, dunjo moja”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kalina Kovačević (@kalinakovacevic)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar