Foto:EPA/CHRISTOPHE KARABA

Bivši pripadnik Australijskog puka specijalnih vazdušnih snaga, poznatih i kao SAS, Mark Bili Bilingam radio je i kao jedan od telohranitelja nekad moćnih, danas bivših holivudskih supružnika - Anđeline Džoli i Breda Pita, a sada je o tom iskustvu odlučio i da javno progovori.

PROČITAJTE JOŠ

Danas 55-godišnji Mark otkrio je kako mu je s Anđelinom i Bredom i njihovom decom bilo stvarno sjajno, tokom svih 18 meseci koliko je s njima proveo. U tom razdoblju imao je jedan zadatak koji je bio važniji od svih ostalih, a to je bila sigurnost njihovo šestoro dece.

„Najviše sam se brinuo hoće li neko pokušati da ih otme, zbog novca bi to neko mogao da uradi. Anđelina i Bred vodili su brigu o tome ko se kreće oko njihove dece“, izjavio je u intervjuu za „Woman’s Day“.

Dodao je i kako ga je jedan detalj posebno iznenadio.

„Jedina stvar koja me je iznenadila tokom saradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za porodicu, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima“, priznao je Mark, koji je je čuvao i neke druge zvezde s A-liste poput glumca Toma Kruza i manekenke Kejt Mos.

 

View this post on Instagram

 

#angelinajolie #bradpitt #janesmith #johnsmith #wedding #2005

A post shared by MrandMrsSmith (@brad_pitt_angelina_jolie) on

Anđelina i Bred zaljubili su se na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“ dok je on još bio u braku s glumicom Dženifer Aniston, koju je na kraju i ostavio zbog fatalne glumice.

 

View this post on Instagram

 

#angelinajolie #bradpitt #2005

A post shared by MrandMrsSmith (@brad_pitt_angelina_jolie) on

Venčali su se na imanju u Francuskoj 2014. godine nakon deset godina veze, a dve godine kasnije pokrenuli su razvod, koji još uvek nije zvanično finalizovan, te vode borbu za starateljstvo nad decom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)