Foto: Promo

Bane Lalić i MVP predstavili su publici koncert koji je snimljen u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTSa. Prisutni drugari, mnogobrojne poznate ličnosti, uživali su u mini-koncertu na kom je predstavljen album "Na slobodi".

PROČITAJTE JOŠ

„Svaka nota ima svoju boju, frekvenciju i vibraciju, i svi to prihvatamo na univerzalan i subjektivan način. Sloboda je to subjektivno, a ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja“, izjavio je kantautor Bane Lalić i dodao:

„Muzika je najkompleksniji medij i dok je slušamo prolazimo kroz razna raspoloženja. Koncert otvaramo pesmom ‘Igraj sad, nije bitno ko svira’, kojom apelujemo svim autorima da vode računa na koji način se izražavaju kroz muziku. Industrijalizacija muzike nas sve više udaljava od samog korena i istine koja je jedini preduslov za prava i velika umetnička dela. Danas se tehnologija koristi pogrešno u cilju kratkoročnog i materijalnog zadovoljstva, dok sa druge strane ostavlja velike duhovne praznine u samom čoveku, te nas razdvaja, a ne spaja! Naša muzika će uvek beskompromisno predstavljati istinu, a ovaj koncert mi je posebno drag zbog prijatelja sa kojima smo delili energiju tog predivnog dana“, zaključuje Bane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.