Balkanskom ulicom: gost Mirka Vasiljević – 13. epizoda

Emisije 11. nov. 202000:28 > 08:07
Podeli:
Mirka Vasiljević Foto: Ivan Dinić/Nova S

"To što ja imam troje dece ne znači da ja sad samo treba da budem majka. Naravno, na prvom mestu sam njima majka, ali u mom poslovnom delu ja nisam prvo majka, nego sam glumica, a kod kuće sam prvo majka" rekla je glumica Mirka Vasiljević u razgovoru sa voditeljkom Vesnom Dedić.

AKO STE PROPUSTILI PRETHODNU EMISIJU

Na pitanje voditeljke emisije „Balkanskom ulicom“ zašto je nema u poslednje vreme u domaćim serijama, da li zbog toga što ima troje dece ili zbog toga što je ne zovu, glumica je odgovorila: „To što ja imam troje dece ne znači da ja sad samo treba da budem majka. Naravno, na prvom mestu sam njima majka, ali u mom poslovnom delu ja nisam prvo majka, nego sam glumica, a kod kuće sam prvo majka.“

Glumica je sa voditeljkom pričala i o karijeri, kao i trenucima u kojima je htela da odustane, te je priznala da joj je porodica pružila najveću podršku i vetar u leđa.

„Nikada nisam htela da napustim karijeru u potpunosti, ali su naravno dolazile žute minute ili su dolazili momenti kad ja kažem šta će meni da ja ne mogu da odem na rođendan a tamo je dečko koji mi se sviđa, šta ću ja sad da ne mogu da idem na bazen a svi moji od društva idu na baen. Ja moram da spavam, da nemam podočnjake, da budem odmorna, da naučim tekst. U tim nekim momentima oni su rekli – jednoga dana  ćeš znatizašto ja to tako, ušla si u kolo, igraj ga, ne možeš sada da kvariš celo kolo ili da ga remetiš.“

Mirka Vasiljević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Mlada glumica se setila i svojeg kolege, Nikole Simića, koji je umro pre šest godina, pa je otkrila savet koji joj je dao.

„Zbog njega sam zavolela pesmu Mirka ljubavi jedina moja. Kao mala nisam volela tu pesmu jer su me svi zadirkivali zbog te pesme ali način na koji je on pevao tu pesmu…. I uvek mi je govorio – ne glumi rukama, ne treba da mi objašnjavaš rukom. Glumi iznutra“ rekla je mlada glumica.

Celu emisiju možete pogledati u sledećem videu:

Emisiju Balkanskom ulicom možete gledati svakog utorka od 22 časa na Nova S televiziji.

Repriza je nedeljom od 13.40 na televiziji Nova S.