Bajaga: Svake godine mi jedan Danijel čestita rođendan

Showbiz 19. feb. 202112:18 > 12:49
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Popularni roker Momčilo Bajagić Bajaga, danas proslavlja svoj šezdeset prvi rođendan. Tviterom, u njegovu čast, kruži prepiska sa jednim fanom koji mu godinama unazad čestita rođendan, a Bajaga mu uporno, kako se vidi na skrinšotu, odgovora u ženskom rodu. Muzičar za Nova.rs kroz smeh kaže da se to zaista desilo i da je prepiska autentična.

„Ja ukapiram da je Danijela i svaki put napišem hvala Danijela, a zapravo je u pitanju Danijel.  I on me svake godine ispravi i kaže Danijel, pa sam to na kraju i zapamtio. Činilo mi se da je Danijela“ govori kroz smeh Bajaga za Nova.rs.

„Prošle godine sam konačno ukapirao da je Danijel i baš sam mu napisao da sam mu ove godine lepo odgovorio … Inače ga ne poznajem“, dodao je muzičar.

Roker je u kratkom razgovoru za Nova.rs takođe ispričao da je upoznat sa „Momčilobalom“, jedinstvenim maskembalom koji se svake godine, uoči Bajaginog rođendana, održava u baru „Kućica“. Bajagini fanovi se tada maskiraju u njegove pesme i proslavljaju. Kako kaže, bio je pozvan da ode, ali mu je bilo glupo da se maskira u samog sebe.

PROČITAJTE JOŠ

„To sam čuo, ali nisam išao … zvali su me nekoliko puta, ali sam se glupo osećao. Šta da radim? Da se maskiram u sebe? Drago mi je što rade to. Interesantno je, ali nisam otišao“, kratko je rekao.

Dodao je još i da odavno nije u godinama u kojima se rođendani slave.

„Ne planiram ništa specijalno danas, nisam ja u tim godinama kada se slavi rođendan. Ići ću na piće sa decom i prijateljima, ništa specijalno, kao i svake godine“, zaključio je Bajaga za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar