Foto:E-stock/Miloš Rafailović

Glumac nije pristao na partnestvo sa tri biznismena da promoviše lanac njihovih restorana za nekoliko hiljada evra na mesečnom nivou jer ima obaveze prema glumi.

PROČITAJTE JOŠ

Andrija Milošević dobio je ponudu od tri beogradska biznismena da reklamira lanac njihovih restorana u Srbiji za nekoliko hiljada evra na mesečnom novou. Međutim, glumac je bez razmišljana odbio posao zbog svoj svojih obaveza prema glumi.

„Andrija je pre devet godina bio partner tadašnjeg restorana „Kašmir“ u Ulici Strahinjića Bana u Beogradu. Posao im je tri godine išao odlično, sve dok se glumac nije odličio da sporazumno izađe iz te priče jer je bio prebukiran predstavama. Nije mogao ništa da postigne pošto je svakodnevno obilazio druge gradove po Srbiji i regionu. Restoran je nakon njegovog odlaska i dalje dobro radio, da bi ga na kraju zatvorili. Upoznati sa celom situacijom, biznismeni su želeli da Milošević bude partner, te bi bio odlično plaćen za svoj posao. Kontaktirali su ga, objasnili mu zamišljen plan, ali on nije pristao. Zahvalio im se na ponudi, ali bio je prinuđen da ih obije jer ne bio mogao da postigne pošto mu se bliže snimanja i rad na novim projektima. Ljudi mu nisu zamerili na tome i dali su mu otvorena vrata da im se javi ukoliko se predomisli“, otkriva naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo poznatog Crnogorca za komentar, ali nije se javljao na naše pozove, niti je odgovorio na poruku koju smo mu poslali.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar