Andrija Milošević: Od Deda Mraza želim da mi okiti jelku

Showbiz 19. dec. 202022:02
Podeli:
Foto: Instagram/andrijamilosevic_official

"Tri sata kitim jelku. Gde je kraj, gde je početak? To Bog zna. Uf! Jelka sve ima, i šišarke, i sve živo Rekoh, ja ću ovo lako, međutim nema braćo moja kad je neko tvrdoglav. Krastavcu je nebo poklopac od tegle", govorio je glumac Andrija Milošević dok se mučio oko kićenja novogodišnje jelke, te se više puta ujeo za jezik da ne bi opsovao.

PROČITAJTE JOŠ

Andrija Milošević namučio se oko kićenja novogodišnje jelke. Glumcu je trebali pola sata da obavije svećice i namesti ih onako kako je on zamislio. Međutim, nije uspeo. Čim jedan deo gajtana prikači za jelku, drugi deo mu padne i samim tim sebi napravi dupli posao. Čak je i šišarke skupljao i okačio. Njegova verenica Aleksandra Tomić sve vreme je snimala glumca tokom kićenja, a video je on objavio na svoj Instagram.

„Od Deda Mraza želim da mi okiti jelku“, napisao je Andrija u opisu snimka.

Milošević je bio pomalo besan, pa se nekoliko puta ugrizao za jezik kada je krenuo da opsuje.

„Gde si, majku mu! Tri sata kitim jelku. Gde je kraj, gde je početak? To Bog zna. Uf! Jelka sve ima, i šišarke, i sve živo. Rekoh, ja ću ovo lako, međutim nema braćo moja kad je neko tvrdoglav. Krastavcu je nebo poklopac od tegle. Džaba, otvoriš mu teglu, on misli ima još nešto, a ovaj ga pojede“, govorio je glumac dok je kitio jelku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar