Foto:msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata manekenka Alesandra Ambrosio pozirala je na brazilskim plažama u bikiniju. Iako sledeće godine puni 40 godina, ona izgleda kao sa početka svoje karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Alesandra Ambrosio pozdravila se sa titulom „Viktorijinog anđela“ pre tri godine i posvetila se svojoj liniji kupaćih kostima, koje u poslednje vreme reklamira preko Instagrama.

U svom rodnom Brazilu ide od mesta do mesta i pravi fotograije na kojima su pored prirodnih lepota Brazila u prvom planu njena mladalačka figura i izazovni kupaći kostimi.

Jednom joj se na setu pridružila i ćerka Anja, pa su zajedno bile modeli za liniju kupaćih koje je Alesandra kreirala specijalno za majke i ćerke.

-„Gal Floripa“ je linija kupaćih kostima koja podrava ženstvenost i slavi veze među ženama, a ne postoji ništa jače od povezanosti majke i ćerke. U čast toj povezanosti odlučila sam stvoriti kolekciju za majke i ćerke – rekla je Alesandra tada za „Pipl“.

Podsetimo, bivši „Viktorijin anđeo“ sada je majka dvoje dece, dvanaestogodišnje Anje i osmogodišnjeg Noe, koje je dobila u vezi s bivšim verenikom Džejmijem Mazurom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.