Aleks Boldvin izbrisao Tviter zbog Džilijan Anderson

Podeli:
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE/Netflix / Everett / Profimedia

Holivudski glumac i komičar Alek Boldvin obrisao je svoj profil na Tviteru nakon što se na toj društvenoj mreži "upleo" u prepirku oko uloge Džilijan Anderson u seriji "Kruna", i njenog naglaska.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je za interpretaciju Margaret Tačer dobila Zlatni globus, Anderson je mnoge iznenadila time što se zahvalila američkim naglaskom, iako već duži niz godina koristi britanski, još otkad se preselila u London i počela da radi u Velikoj Britaniji.

Ovu situaciju Boldvin je ironično prokomentarisao.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

– Zamislite, glumica je promenila naglasak koji koristi. Vau – bio je sarkastičan Boldvin povodom ove „transformacije“, aludirajući na situaciju u kojoj se našla njegova supruga Hilarija, koju su nedavno optužili za lažiranje španskog naglaska i nasleđa, kao i kulturne aproprijacije.

Boldvin je kasnije objašnjavao kako nema ništa protiv Andersonove, te da poenta nije bila umanjivati njeno obraćanje, koje smatra sjajnim, već da je pogrešno shvaćen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)


– Deaktivirao sam svoj Tviter nalog nakon napada koje sam dobio u komentarima. U Americi danas više ništa ne smeš reći. Postali smo uštogljena zemlja i društvo, u kojem se trenutno ne osećam uopšte prijatno. Volim Tviter, ali pronaći ću neke nove kanale za informiranje i komunikaciju jer ovo ne mogu da trpim – požalio se on na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar