Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najbolja britanska vokalistkinja Adel, bila je voditeljka poslednje epizode emisije Saturday Night Live, gde je, između ostalog, pričala o novoj muzici i politici. Pevačica se, međutim, u jednom trenutku našalila i na račun Afroamerikanaca zbog čega je trenutno meta uvreda i kritika na društvenim mrežama.

Naime, Adel je govorila o tome da su joj Afroamerikanci previše zgodni, te je fetišizovala njihov „veliki polni organ“.  Adel je stajala ispred velike crne, opuštene palme u pozadini – za koju korisnici društvenih mreža smatraju da simbolizuje upravo polni organ.

PROČITAJTE JOŠ

Adel je zbog ovoga trenutno meta uvreda i kritika na društvenim mrežama.

Korisnici Tvitera, ali i pojedini američki mediji, smatraju da je kontekst u kojem je Adel govorila o Afroamerikancima izuzetno pogrešan, pogotov u trenutku u kome se Amerika nalazi.

Pored toga,Adel je fascinirala milionski auditorijum svojom novom figurom.

Adel je u emisiji govorila o novom albumu, navodeći da još nije gotov, ali se šalila i na račun svog gubitka kilograma, navodeći da je zbog pandemije koronavirusa morala da “ostavi pola sebe, iza sebe”.

“Mnogo puta mi je slomljeno srce. Prvi put sa 19, kasnije kada sam imala 21., a onda sa 25”, našalila se Adel, spominjući imena svojih hit albuma.

Pevačica je takođe komentarisala i politiku, praveći šale na račun aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa i pružajući otvorenu podršku demokratskom kandidatu Džou Bajdenu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar