5 filmova koje jedva čekamo da gledamo, a izlaze ove godine

Showbiz 27. feb. 202114:55
Podeli:
Foto: DISNEY / Planet / Profimedia

Iako ni ova godina ne obećava kada je olakšavanje mera zbog koronavirusa u pitanju, čini se da će, gledano sa filmske strane, biti dobra.

Toliko je dobrih filmova najavljeno, da se pitamo da li će oni preuzeti primat od serija, koje su nas opčinile prethodnih godina. Da li ćemo ih gledati u bioskopu ili na striming servisima – ne znamo i dalje, ali jedno je sigurno – radujemo im se od srca.

The Kissing Booth 3 

Datum izlaska: Ne zna se i dalje

Poslednji deo romantične komedije koja nas je opčinila stići će na Netfliks u nekom trenutku ove godine. Ovo je još prošle otkrila glumica Džoi King, ali odbila je da kaže više detalja o dugoiščekivanoj sagi. Ekipa nije imala problema sa snimanjem, zbog toga što je ceo film snimljen kada i drugi nastavak.

Crna udovica

Datum izlaska: 6. maj 2021. godine

Iako je i Marvel bacio oko na serije, nastavljaju da vredno rade na Avengers sagi, pa tako ove godine gledamo Crnu udovicu, koju igra Skarlet Johanson. Udovica, odnosno Natasha Romanoff je u begu, ali mora da se suoči sa prošlošću.

Cruella

Datum izlaska: 28. maj 2021.

Definitivno jedan od najiščekivanijih naslova ove godine jeste nova priča o čuvenoj zlici iz Diznijevog 101 dalmatinca, Kruele Devil. Iako su mnogi skeptični zbog novog filma, jer je priča nepoznata javnosti, ne sumnjamo da se sprema da obori rekorde – bar kad je striming u pitanju.

Pepljuga

Datum izlaska: 16. jul 2021.

Još jedan rimejk rimejka stiže nam u vidu Pepeljuge, koju ovoga puta glumi pevačica Kamila Kabelo. Kritičari nisu blagonakloni prema novoj verziji klasične bajke, no najinteresantnije svima je verovatno to što dobru vilu ovoga puta glumi američki glumac Bili Porter.

Dina

Datum izlaska: 1. oktobar 2021.

Dugoočekivani SF film „Dina“ na HBO Max i bioskope stiže 1. oktobra, a glavnu ulogu igra Timothée Chalamet. Ovo je priča o „začinu“, retkoj supstanci u vasioni koja onome ko je konzumira produžava životni vek i pruža mogućnost međuzvezdanog putovanja, a nalazi se samo na negostoljubljivoj pustinjskoj planeti „Arakis“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar