Vučić o Kokezi, poligrafu, Radoičiću…

Video 01. mar. 202108:02 > 08:52
Podeli:

Dobio sam sve neophodne informacije i ne bih da se izjašnjavam, osim da ne razumem zašto je čovek u kojeg sam imao poverenje odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide samo sa pitanjem da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući privođenje Slaviše Kokeze.

Ne mogu da poverujem da je on učestvovao u tome, tog čoveka dugo poznajem i nikada u to neću poverovati, ali je čudno to sa poligrafom, rekao je Vučić, koga su novinari zamolili da prokomentariše ispitivanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Dodao je da je lično išao na poligraf „zbog gluposti, da pokaže narodu da ne laže“, i da smatra da čim neko ne de na poligraf, tu je nešto čudno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je vest o povlačenju naloga za hapšenje Milana Radoičića pročitao i da nije siguran šta je tu tačno, ali je naglasio da je Radoičić, „za razliku od nekih drugih“, prihvatio poligraf.
Više od dve godine slušam kako je Radoičić ubica, a Vučić nalogodavac i šta ćemo sad, pitao je Vučić i dodao da je Radoičić na poligrafu pao na nekim drugim temama, ali je prošao kada je reč o ubistvu Olivera Ivanovića.

Komentari

Vaš komentar