Baka preminule devojčice u Hrvatskoj optužila majku

Video 07. apr. 202112:36 > 13:19
Podeli:

O događaju koji je potresao Hrvatsku i ceo region progovorila je baka preminule devojčice. Zahvaljujući saradnji sa kolegama sa Nova TV prenosimo u celosti ovu potresnu ispovest.

Verovatno najveća misterija je – što se zapravo te srede događalo u vašem domu?

Čula sam kako je zaplakala i vrisnula. Čula sam joj mater… Dok sam ja izletila… Nikad, nikad u pidžami nisam izletila. Izletila sam da vidim. Ona *** drži u rukama, dijete mrtvo, leti niz ulicu i zove njega. Oni izlete, tu je ova kuća, izlete. Što je bilo, ona kaže, eto, gotovo je, mrtva je. Umivali su dijete, ja sam stavila maloj ovako ruku na prsa, srce ovako radi. To nikad nisam vidjela koliko sam stara za moje godine. I on kaže hitna, vozi na hitnu. Ne hitna, ne hitna, otići će nam djeca, otići ćemo u zatvor. On je dijete stavio u auto i odvezao na hitnu“, rekla je baka preminule devojčice za Dnevnik.hr.

Rekli ste mi ranije da je majka prikrivala devojčici povrede. Kako i na koji način?

“Šminkom, sjenilo. Ja vidim, ja nisam ni primijetila da je dijete imalo plavetnilo ispod očiju. Što da ja vama kažem? Što ja vama na to imam reći? Nije mi dala unuku, ja sam išla u Centar. Čim sam vidjela prvu masnicu na mojoj unuci, ja sam otišla u Centar, prijavila sam je“, kazala je baka.

Ostatak potresnog svedočanstva bake preminule devojčice pogledajte u videu.

Komentari

Vaš komentar