Stojković: Cilj je da se fokusiramo na našu igru

Video 11. okt. 202115:30 > 16:38
Podeli:

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi smatra da se fudbal puno promenio i da je protiv Luksemburga pobedio bolji tim.

„Utakmica protiv Luksemburga je bila, važna, takmičarska, tako smo je shvatili i zato smo i pobedilil. Oni su igrali dobar fudbal, a ono što me raduje je pristup naših igrača, veliki broj šansi, bili smo dobro i psihološki pripremljeni, nismo imali pravo na grešku. Sergej Milinković Savić i Dušan Tadić su pretrčali po 12 i po kilometara, Dušan Vlahović 11 i po, a Miloš Veljković i Matija Nastasić po 11 kilometara i time mogu da budem prezadovoljan. Ne možete uvek postići četiri ili pet golova“.

Selektor ističe da je zadovoljan napadačima koje ima na raspolaganju i kaže da je bitno da daju sve od sebe.

„Svi naši napadači igraju za kolektiv, svi imaju timski duh i tu nema nikakvih problema. Svesni smo ko sve od naših igrača ima žuti karton, treba biti pametan i napraviti tim koji će nam doneti pobedu protiv Azerbejdžana. Znam da će svako ko dobije šansu dati sve od sebe. Važna je i gol razlika u grupi, ali primaran cilj je dobra igra i pobeda. Mi igramo na gol više i stvarno ne vidim zašto bismo sada nešto menjali. Utakmica protiv Azerbejdžana je zaista važna, oni mogu da naprave mnogo problema protivniku, imaju kvalitet koji moramo da neutrališemo, ali pre svega je fokus na našoj igri“, jasan je Stojković.

Utakmica Srbija- Azerbejdžan igra se u utorak od 20.45 sati na stadionu „Rajko Mitić“, a prenos možete da pratite preko televizijskog kanala Nova S.

Komentari

Vaš komentar