U svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje", koju možete pratiti nedeljom uveče na televiziji Nova S, Olja Bećković je za vas sumirala događaje koji su obeležili sedmicu za nama.

Da li je pismo pet opozicionih stranaka upućeno Žozefu Borelju bila greška i da li je bilo lako predvideti kako to režim preko svojih glasnogovornika može da zloupotrebi za medijsku kampanju?

Videćete i pokušaj reporterke N1, Žakline Tatalović da od predsednika države dobije odgovore na pitanja oko kojih se već nedeljama spekuliše u javnosti, a vezanih za Milana Radoičića i Nenada Vučkovića.

Aleksandar Vučić gostovao je i na jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom, gde su se uredništvo i novinarka u studiju dobrano potrudili da izbegnu upravo ona pitanja koja je postavljala Žaklina Tatalović. Govorilo se o ekonomiji, sportu, uspehu hrvatskih fudbalskih klubova i reprezentacije…

Srpsku javnost šokirali su protekle sedmice i audio zapisi do kojih je KRIK došao posle višemesečnog istraživanja, a u centru pažnje tih snimaka bio je visokorangirani pripadnik srpske žandarmerije Nenad Vučković.

Na sudu se prošle nedelje opet pojavio i inspektor Goran Stamenković koji je svedočio i na sebe preuzeo odgovornost za događaje u Savamaloj uz nagodbu da mu se legalizuje nelegalno izgrađena kuća.

Predsednik Srbije je i na zanimljiv način najavio predstojeće izbore 17. decembra – mašući nekakvim pismom usred televizijskog studija, hoće li ih zaista i biti ostaje nam da vidimo…

BONUS VIDEO: Predlozi iz „Utiska“: Srpski policajci kao mete kriminalnih klanova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar