U svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje", koju možete pratiti nedeljom uveče na televiziji Nova S, Olja Bećković je za vas sumirala događaje koji su obeležili sedmicu za nama.

BIRN je došao u posed dokumenata po kojima je za protekle tri godine 5 miliona evra koji su opredeljeni za pomoć i brigu o porodici, deci i borbi protiv nasilja u školama, jednostavno „nestalo“ i te sume nikada nisu stigle na pravu adresu.

Javnost Srbije proteklih dana šokirali su izveštaji iz Gradske izborne komisije u kojima se tvrdi da su pri predaji nekih izbornih lista uočeni brojni falsifikovani potpisi.

Službenik Novica Petrović iz Gradske uprave Kragujevca odbio je da učestvuje u sakupljanju kapilarnih glasova za Srpsku naprednu stranku. Nadređeni su mu se „zahvalili“ premeštajem u jednu od seoskih mesnih zajednica gde ne postoje bilo kakvi uslovi za normalan rad.

Svoje mišljenje o neregularnostima u predizbornom procesu izneo je i predsednik Srbije u jednom od brojnih obraćanja na televiziji Pink.

Videćete i deo televizijskog duela između Aleksandra Jovanovića Ćute i Vojislava Šešelja na Hepi TV-u.

Društvene mreže u Srbiji preplavio je snimak iz arhiva radio televizije Beograd nastao 80-tih godina. Deca su tada pred kamerama govorila kako doživljavaju batine koje dobijaju kod kuće.

BONUS VIDEO: Predlozi iz „Utiska“: Da li i u Bavaništu poštar uvek zvoni dvaput?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar