Burnu, može se reći i ratnu sedmicu za nama Olja Bećković je pokušala da nam predstavi kroz predloge u svojoj autorskoj emisiji koju možete pratiti svake nedelje od 20.30 na kanalu Nova S.

Šta bi se desilo sa Bajatovićem da je Srbija kojim slučajem uvela sankcije Rusiji.

Dok čekamo odluku Aleksandra Vučića o predsedničkom kandidatu SNS-a, jedan drugi čovek izgledavodi svoju kampanju za svaki slučaj.

POGLEDAJTE JOŠ

Od mnogih aktera dokumentarnog serijala „Junaci doba zlog“, Vojislav Šešelj je bio jedini koji je pristao da učestvuje u emisiji i iskoristi trenutak i šarmira ko zna koga svojim besprizornim izjavama o pištoljima.

Zašto je predsedniku Srbije bilo toliko važno da u udarnom medijskom terminu pokaže naciji koliko graška, pasulja i pšenice posedujemo.

Pogledajte i deo jedne od retkih emisija gde se u isto vreme mogu čuti mišljenja i stavovi i vlasti i opozicije.

Zašto je predsedniku trebalo toliko vremena da saopšti svetu i našoj javnosti stav Srbije povodom napada Rusije na Ukrajinu.

Dok Ivica Dačić govori, Vučić se umiva i sređuje podočnjake, a Ana Brnabić…tihuje.

Protekle nedelje izbori su u medijima mahom bili „zadnja rupa na svirali“, svi su se bavili ratom u Ukrajini i našim stavom. Glasanje je za 4 nedelje, a poznati košarkaški trener Duško Vujošević odlučio je da se kandiduje za gradonačelnika Beograda na listi SDS Borisa Tadića.

BONUS VIDEO: Predlozi iz „Utiska“: Dok Vučić slavi i deli ordenje, Vulin ga cinkari na Pinku

Komentari

Svi komentari (1)