Podeli

"Pad režima Mila Đukanovića je uvod u pad njegovog političkog brata blizanca u Beogradu Aleksandra Vučića", rekao je Obradović.

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas povodom izbora u Crnoj Gori da je posle 30 godina vladavine Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista vreme za političke promene i pružio otvorenu podršku svim opozicionim izbornim listama, a pre svega listi Za budućnost Crne Gore na čelu sa Zdravkom Krivokapićem.On je naglasio da bi voleo da izbori proteknu u demokratskom duhu i mirno i da ne bude zloupotreba vlasti ni pokušaja izborne krađe ili policijske represije zato što je već sada “evidentno da Đukanović te izbore gubi”.

Posebno ga zabrinjava uloga vladajućeg režima u Srbiji, i uz podsećanje da je Aleksandar Vučić pre četiri godine “spasao Đukanovića” od poraza na izborima, Obradović ističe da se i ovog puta može očekivati “nešto slično”, odnosno da Vučić pruži podršku svom “političkom bratu blizancu”.

Obradović je apelovao na vlasti u Srbiji da “ne staju na taj način na stranu režima u Crnoj Gori i samim tim protiv srpskog naroda, Srpske pravoslavne crkve i odbrane svetinja u Crnoj Gori”

Komentari

Vaš komentar