Partija Čak Norisa želi da „osvoji“ Zagreb

Video 11. mar. 202110:42 > 10:45
Podeli:

Čak Noris 366 nova izborna lista za predstojeće izbore u Zagrebu, predstavljena je pod sloganom “Vodiću Zagreb drugačije - kao šerif”.

“Dragi sugrađani, dozvolite mi da vam ispunim sve želje jer jedini ja to mogu. Neću biti samo gradonačelnik Zagreba ili gradonačelnik Hrvatske, ja ću biti gradonačelnik svemira!”, istakli su sa liste Čak Noris u sedištu stranke.

Ističući kako se legendarni Čak Noris teška srca odlučio kandidovati za zagrebačkog gradonačelnika baš na svoj 81. rođendan, potencijalni ministar kulture Kruno Lokotar ispred Čakovog spomenika naglasio je i posebni politički apel svim Zagrepčanima.

“Upozorenje: Stavljanjem svojeručnog potpisa potvrđujete kako ste svesni sledećeg – Čak Noris može ispuniti sva svoja i predizborna obećanja drugih kandidata zajedno i odgovara za posledice isključivo samom sebi”.

U predstavljenom programu izdvajaju se “Čakovih 5 laganih” predizbornih obećanja.

Kao prva je istaknuta zabrana potresa u Gradu Zagrebu, sledi veliko pivo po ceni malog te adventska kućica po svakom domaćinstvu. Najavljena je i borba za 8000 evra za rad iz kafića te 12.000 evra za rad s terase kafića i to zbog izloženosti vremenskim uslovima kao i zabrana kafe za poneti i obvezno uvođenje “kafićkog sata” uz obavezno ritualno ispijanje kave uz novine i tračeve od 9 do 12 sati svakog dana.

Između ostalih dvadeset predizbornih obećanja izdvajamo smanjivanje troškova jer, kako Čak kaže, “smanjujući gradsku upravu na samo jednog čoveka – sebe, istovremeno ću biti gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i savetnik samom sebi.

Najavljeno je i kako će Zagreb učiniti tako privlačnim za život da će gradonačelnik Njujorka poželeti da sagradi na Mentetnu “Zagreb na Hadsonu”.

Iniciraće i preimenovanje ulica i trgova – po imenima akcionih junaka – Ramba 3, Rockija 4 i Stevena Sigala.

Lokalni izbori u prestonici Hrvatske zakazani su za 16. maj.

Komentari

Vaš komentar