Lice zla – sprovođenje nemilosrdnog ubice sa Floride

Video 06. sep. 202113:33
Podeli:

Šerif okruga Polk Grejdi Džad rekao je na konferenciji za novinare da je čak i nakon hapšenja u nedelju posle nezapamćenog zločina, 33-godišnji Brajan Rajli, bio toliko agresivan da je pokušao da otme pištolj policajcu dok je ranjen ležao na bolničkim kolicima.

Rajli je noseći pancirni prsluk na Floridi ubio četiri osobe, uključujući majku i tromesečnu bebu koju je držala u naručju, a zatim upao u razmenu vatre sa policijom i pre nego što je ranjen i bio primoran na predaju.

Ovaj masakr preživela je 11-godišnja devojčica sa 7 rana od vatrenog oružja.

Šerif je napomenuo da je Rajli bivši marinac koji je služio u Iraku i Avganistanu, nasumično ciljao žrtve i da je očigledno da pati od neke vrste psihičkog poremećaja.

Pročitajte još

Njegova devojka koja je u potpunosti sarađivala sa kancelarijom šerifa bila je šokirana ovim događajem i otkrila vlastima da nikad nije bio nasilan, ali da se njegovo stanje pogoršavalo poslednjih nedelja, a više puta joj je napomenuo da može komunicirati direktno s Bogom.

„Molili su za živote, a ja sam ih ipak ubio“, rekao je bivši marinac tokom ispitivanja.

Sam Rajli, koji do sada nije imao kriminalni dosije takođe je rekao istražiteljima da je zavisnik od metamfetamina.

Vozilo kojim je krenuo u krvavi pir je, kako kažu u policiji, bilo prepuno municije i drugog oružja, a spremljen je i pribor za prvu pomoć.

Komentari

Vaš komentar