„Kajgana nedelje“ na našem portalu, prženje od nedelje

Video 16. apr. 202120:39 > 20:44
Podeli:

Popularni PUF tandem iz Zrenjanina, Miljan Čičić i Milan Pernat, posle nastupa na građanskim protestima, pojavljivanja u video klipovima i spotovima, bitisanju na društvenim mrežama, od nedelje, 18. aprila 2021. godine imaće i svoje medijsko prisustvo, i to na našem portalu.

„Nadam se da ćemo posle milionskih pregleda na jutjubu, imati dobru gledanost na portalu Nova.rs i da ćemo opravdati, kako se to kaže, očekivanja naših i vaših gledalaca“, kaže Miljan Čičić iz Pokreta ujedinjenih fantoma.

U kratkoj dinamičnoj formi, ne dužoj od petnaest minuta, pod nazivom „Kajgana nedelje“ Pufovci će, kroz četiri celine, na satiričan i britak način komentarisati našu političku i društvenu stvarnost. Pored Miljana i Milana, dobre kajgane ne bi bilo i bez Nadaline, koja će u svakoj emisiji gledaocima ponuditi jedan od svojih recepata.

Uz goste iz javne sfere koji će komentarisati događaje u nedelji za nama, deo emisije biće posvećen i „voks populiju“, odnosno komentarima građana u posebno napravljenim anketama na ulicama Beograda. Gost u prvoj emisiji „Kajgana nedelje“ je Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik „Danasa“.

„Kajgana nedelje“ premijerno se emituje na portalu Nova.rs nedeljom u 11 časova.