Sportisti širom sveta postavili su nove svetske rekorde za dan Ginisove knjige rekorda, koji se obeležava svakog 17. novembra.

Da biste se našli u društvu slavnih potrebno je da otkrijete u sebi ono u čemu ste najbolji, da stalno vežbate, verujete u sebe i da na kraju to krunišete laskavim Ginisovim sertifikatom da ste u onome za šta ste se prijavili za obaranje rekorda, zaista i najbolji.

Cilj ulaska u Ginisa je po mnogima prilika da nadmaše sami sebe, ali i da budu inspiracija drugima da se okušaju u onome u čemu su najbolji.

Da li je to obaranje rekorda u vuči automobila na 50 metara, za jedan minut 13 sekundi i 29 stotinki, i to pri hodanju na rukama, ili je specifično pimplovanje lopte u trajanju od 30 sekundi, odnosno pravljenje salta unazad na jednoj nozi za pola minuta, stvar je veštine u kojoj možete pokazati svoje sposobnosti.

Do Ginisove knjige rekorda stiže se i uz pomoć pogo štapa za skakanje sa kojim takmičar može uzastopno da preskoči više parkiranih automobila.

Talenat je i kada gimnastičar napravi okret u vazduhu između dva vratila na udaljenosti od šest metara. Ali i kada za trideset sekundi ukroti svoj BMX bicikl.

Ako verujete u sebe, Ginis vas čeka.

Komentari

Svi komentari (0)