Đoganijevi: TikTok nas je vratio u život

Video 12. apr. 202108:03 > 08:35
Podeli:

Vesna i Đole Đogani za Nova.rs otkrivaju kako su postali zavisni od društvene mreže TikTok, a pored toga su otkrili ključne tajne njihovog uspešnog braka.

„Vesna čak nije svesna koliko je bitna u celoj priči na Tik Toku. Do sada sam doživeo sa se neko slika sa mnom, a sada šetam Knez Mihajlovom i prilazi dete mi od 10 godina da se fotografiše. Da nije bilo Vesne ne bi se niko slikao sa mnom. Bio bih zaboravljen jer ljudi ne znaju. Pitaju: „Ko je onaj pored tebe, pa to je Đole Đogani“. Tako da se sada slikaju i sa mnom“, rekao je Đole Đogani u video intervjuu za Nova.rs o popularnosti koju je Vesna Đogani stekla snimcima na Tik Toku.

Pevačica Vesna Đogani pre dve godine postala je aktivna na Tik Toku, a pogotovo otkako ne nastupa zbog pandemije. Iako je njen suprug i osnivač dens i plesne grupe “Đogani Fantastiko”, Đole Đogani, bio protivnik društvenih mreža i savremenih aplikacija, nedavno se i on priključio trendu. Malo po malo, pa Vesna na Instagram izbaci neki video u kojem se pojavljuje Đole, u kojima odlčno pokazuje glumačke sposobnosti.

Komentari

Vaš komentar