Marinika Tepić u DLZ

Video 17. feb. 202111:27 > 13:3611 komentara
Podeli:

Direktno sa bojnog polja Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde došla je u DLZ studio i spremnija nego ikad, žargonski rečeno, poput zapete puške, odgovorila predsedniku Srbije i po pitanju stranaka koje je promenila, narkodilera koje joj spočitava, ali i kada je reč o kokošci koji nekadašnji ponosni vlasnik majcice „Vučiću pederu“ bacio na nju. Glavna tema je svakako hapšenje naprednjačkog intimusa Velje Nevolje i ko je sve tu umešao prste.

Marinika Tepić ovoga puta govori i o nepoznatim detaljima koji su vezani za konverzaciju sa naprednjačkim jurišnicima Vladimirom Orlićem i Biljom Piljom, da li je moguće da Neša Stefanović postane novi Nebojša Čović, kao i o tome zašto se nije iselila u Melburn. DLZ je još jednom pokazao ogromno poštovanje za predsednika Srbije, toliko da se Kulačinu podigla kosa na glavi, a Vidojkoviću se ponovo omakla po koja reč.

Po prvi put u DLZ imamo priliku da vidimo kako n Čale poto izgleda kada je jedad velikim naletom PMSa, a mali Luka Keleraba pod pritiskom. Na sve to treba dodati i pobedu Srpske liste na Kosovu koja ovoga puta nije proslavljena hvalospevima Aleksandru Vučiću već „bratu Milanu, kao i sprskog predstavnika za ovogodišnju pesmu Evrovizije – Đuku, ali onog pravog, ne onog iz Pančeva.

Sve ovo i još mnogo toga, uključujući i silno ordenje kojeg je možda i previše za jednu epizodu, možete da pogledate već od 20 sati na portalu Nova.rs, ili od 23 sata na TV Nova S. Reprizni termini su četvrtak u terminu za školski program od 10 i 30, odnosno subotom od 23 sata.

Komentari

Vaš komentar