Ćulibrk: Verujem da je Vučić video snimak iz Doljevca, sve drugo mu ne verujem

Video 20. jan. 202220:00
Podeli:

Milan Ćulibrk, glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN, rekao je u podkastu "Dobar, loš, zao" da srpsko pravosuđe sada ima priliku da pokaže da je, u slučaju saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca, u kojoj je život izgubila Stanika Gligorijević - slobodno i nezavisno.

– Promenili smo Ustav, sudije su postale samostalne, pa, evo prilike da vidimo koliko su nezavisne. Ne mogu da dođem sebi, da sudija preuzme na sebe odgovornost, da donese odluku za jedan slučaj, da zna da postoji snimak te nesreće, a da ga nije pogledao.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je snimak video, a valjda mu mi verujemo, i poručio da je taj snimak stravičan. Čak je i obećao članovima porodice Stanike Gligorijević da će im odneti taj snimak da ga vide, ako baš to hoće. Oni su hteli da ga vide, a on i se više nikada nije javio. Taj snimak više niko nikada neće videti.

Ako zaista postoji taj snimak, u čemu je problem da se pokaže samo sudiji i tužiocu da oni pogledaju ko je stvarno vozio taj automobil, da li je to bio vozač koji je preuzeo na sebe krivicu, ili možda, ipak, Zoran Babić. Šta je problem?

Snimak je stravičan, kažu, pa prikazivali su nam i kako se melju ljudi u mašini za meso, pa to nije bio problem – rekao je Ćulibrk.

On je dodao da veruje da je Vučić video taj snimak, ali da mu ništa drugo ne veruje.

Epizodu DLZ sa Milanom Ćulibrkom možete da pogledate na našem portalu.

Komentari

Vaš komentar