Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je sinoć u emisiji Dobar,loš, zao da njegova organizacija neće da podrži Mariniku Tepić za predsedničkog kandidata opozicije.

On je odgovarajući na pitanje zašto Dveri nisu podržale Mariniku Tepić u Jagodini naglasio da ne vidi logiku da svi sada moramo da učestvujemo u njenoj predsedničkoj kampanji.

– Nismo bili u Jagodini iz prostog razloga što Marinika Tepić ima pravo na svoju kandidaturu za predsednika Srbije i na neku ličnu kampanju u tom pravcu. Mi iz Dveri nećemo da podržimo Mariniku Tepić za predsedničkog kandidata – istakao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Vučića može da pobedi samo neko ko je nesumnjivi patriota.

– Ne može da ga pobedi neko ko je potpisao predlog skupštinske deklaracije o genocidu u Srebrenici. Nema šanse da će ogroman broj birača glasati za tu osobu. To nema nikakve veze sa Marinikom Tepić koja je veliki opozicionar i veliki borac, ali ona ne može da bude zajednički kandidat.

Za lidera Dveri kao predsednički kandidat nije prihvatljiv ni vladika Grigorije, jer ne želi da meša crkve ličnosti i politiku. Obradović je u DLZ „skicirao“ foto-robot budućeg zajedničkog predsedničkog kandidat opozicije.

Kompletnu epizodu DLZ sa predsednikom Dveri možete da pogledate na našem portalu.