Foto:BETAPHOTO/DRAGAN KARADAREVIC

Uprkos upozorenjima epidemiologa da se smanje okupljanja i gužve zbog koronavirusa, pred Dan državnosti brojni građani Beograda, Novog Sada i ostalih krajeva Srbije, zaputili su se ka turističkim centrima i lokalitetima u unutrašnjosti zemlje - Zatiboru i Kopaoniku.

Zbog toga je danas došlo do zagušenja saobraćaja u Preljini, iz pravca auto-puta i Ibarske magistrale. Prema svedočenju našeg sagovornika Darka Marića, kolona duga oko četiri kilometra formirala se na ulasku u Čačak, u mestu Preljina gde se sastavljaju ove dve saobraćajnice.

„Godinama sam vozač kamiona, nailazio sam na velike gužve širom Evrope, međutim, odavno nisam naiašao na ovakav zastoj lokalnog karaktera koji nije izazvan nikakvim tehničkim problemima, ni na sreću saobraćajnom nesrećom. Čekao sam oko 45 minuta da se uključim na autoput jer idem za Beograd“, navodi naš sagovornik.

U saobraćajnoj policiji u Čačku kažu da je veliki zastoj izazvan predstojećim praznicima.

„Takođe, na autoputu Beograd – Čačak dogodile su se dve manje saobraćajne nezgode, bez povređenih. Na tim vozilima koja su učestvovačača u udesima pričinjena je samo manja materijalna šteta“, rekli su za Nova.rs iz ove službe.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare