Zoran Milanović Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Predsednik Republike Zoran Milanović doneo je odluku o razrešenju čelnika Kabineta predsednika Republike Hrvatske Bartola Šimunića, objavio je Pantovčak u saopštenju medijima.

Bartol Šimunić razrešen je dužnosti čelnika Kabineta predsednika Republike Hrvatske na osobni zahtev. Odluka o razrešenju stupila je na snagu 29. aprila 2023. godine, stoji u saopštenju.

Ovako je na Milanovićevoj veb stranici opisan Šimunić:

„Rođen je 1989. u Zadru. Završio je Tehničku školu u Zadru, a diplomirao logistiku na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2012. godine. Obnašao je dužnost studentskog pravobranitelja i bio je član Odbora za kontrolu nastavnih procesa na matičnom fakultetu.

Po završetku studija počinje da radi za agenciju za digitalni marketing i odnose s javnošću u kojoj radi kao konsultant i komunikacioni trener na projektima digitalne komunikacije, a posebno na projektima implementacije društvenih mreža u medijima. Sudelovao je na projektima edukacije iz područja digitalnog PR-a za više javnih institucija.

Sredinom 2015. dolazi na mesto Voditelja digitalnih komunikacija SDP-a gde ostaje do februara 2017. godine. Od septembra 2017. radi u farmaceutskoj konsultantskoj kompaniji na poziciji voditelja odnosa s javnošću, gde ostaje do februara 2020. godine“, navodi Index.hr.

***

BONUS VIDEO: Hrvatski predsednik o srpskim cajkama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar