Foto: Shutterstock

Žena s koprivničkog područja završila je u istražnom zatvoru zbog sumnje da je pre 25 godina platila čoveku da joj ubije muža. I muškarac koji je izveo napad na njenog muža završio je iza rešetaka.

Tužilaštvo u Varaždinu 27. maja donelo je rešenje o sprovođenju istrage protiv dvoje hrvatskih državljana zbog sumnje da su počinili teško ubistvo, prenosi Index.hr.

Pucao u čoveka iz lovačke puške

Tužilaštvo je navelo da postoji sumnja da je 15. maja 1998. oko 3.20 kod Koprivnice osumnjičeni, tada star 28 godina, pucao iz lovačke puške u 36-godišnjaka koji je vozio bicikl makadamskim putem.

Foto: Shutterstock/Robson90

Sumnja se da je pucao u muškarca tražeći drugu osumnjičenu, tada 32-godišnjakinju, koja je htela da joj muž bude ubijen i da se onda domogne njegove imovine. Tužilaštvo je navelo da je žena platila određeni iznos novca za ubistvo supruga.

Pročitajte još...

Nije ga ubio

Muškarac je pucao na čoveka dok je vozio bicikl, ali ga nije ubio, već mu je zadao teške telesne povrede. Zadobio je više prostrelnih rana po rukama, nogama i leđima.

„Tužilaštvo je podnelo predlog da se protiv oboje okrivljenih odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog uticaja na svedoke u postupku, a u odnosu na osumnjičenu suprugu i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih dela. Sudija istrage suda prihvatila je predlog i odredila okrivljenima istražni zatvor“, saopštilo je tužilaštvo.

BONUS VIDEO Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar