Amsterdam, talačka kriza
Foto: REUTERS/Piroschka van de Wouw

Holandski mediji prenose da je, nakon višečasovne drame, osoba koja je držana kao talac u Eplovoj radnji u centru holandskog grada na slobodi. Istraga o otmičaru i dalje je u toku, a holandska policija još uvek ne želi da daje više informacija o ovom slučaju.

Na uznemirujućim snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako čovek koji je držan kao talac beži iz radnje Epla i kako napadač juri za njim do trenutka kada ga je udario automobil.

Napadač je nakon toga pokazivao znake života.

UPOZORENJE – UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Holandska policija je saopštila da je uspela da iz zgrade u kojoj se odvijala drama evakuiše više ljudi i da su oni sada na sigurnom.

„Istraga o otmičaru i dalje je u toku. Još uvek ne možemo da dajemo informacije o njegovom stanju“, saopšteno je iz policije.

Prethodno je osumnjičeni u radnji kao taoce držao više osoba, koje su uspele da pobegnu, a kao taoca je, kako se sumnja, zadržao jednu, ili više osoba osobu, prenose holandski mediji.

Policija nije dozvoljavala građanima da prolaze trgom, a stanovnike okolnih zgrada zamolila je da ne izlaze iz stanova.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci i fotografije na kojima se mogao videti čoveka obučen u maskirne pantalone i kapuljačom na glavi kako maše nečim što liči na pištolj i drži čoveka kao taoca u prodavnici Epla.

BONUS VIDEO: Teroristički napad u Beslanu – tragedija koja je šokirala svet

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

V

Komentari

Svi komentari (0)