Foto: Prinscreen/Twitter

Da je pušenje štetno za zdravlje jedan je Rus naučio na mnogo teži način.

Na snimci nadzorne kamere sa benzinske pumpe u ruskom Čeljabinsku pokazuje vidi se kako je vozač druge generacije Renaulta Logana odlučio da zapali cigaretu dok je točio gorivo. Posledice su bile očekivane, jer je očigledno zaboravio da su benzinske pare lako zapaljive.

Neverovatna nezgoda se dogodila 23. jula, a sada je osvanula na društvenim mrežama. Na sreću, moglo je da se završi mnogo gore. Na snimku se vidi kako muškarac toči gorivo i u jednom trenutku poseže za upaljačem kako bi zapalio cigaretu, prenosi Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ:

Benzinske pare odmah su se pretvorile u buktinju, a da bi stvari bile još gore Rus je, kada je video da je „vrag uzeo šalu“, uklonio „pištolj iz svog rezervoara“ što je dovelo do prolivanja dodatnog benzina i razbuktavanja plamena.

Ipak, taj potez mu je omogućio da uskoči u automobil i odveze se na sigurnije mesto. Odmah nakon, on se vratio do „pumpe“, uzeo aparat za gašenje požara i sprečio veću katastrofu.

Lokalni mediji ističu da je muškarac u nezgodi zadobio teške opekotine na nogama i da se trenutno oporavlja u bolnici nakon presađivanja kože, ali nije u životnoj opasnosti.

BONUS VIDEO: Požar u skladištu kod Moskve

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar