sednica Vlade Republike Srpske Foto:Vlada Republike Srpske

Vlada Srpske je na danas održanoj sednici utvrdila Mišljenje na Predlog zakona o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, po hitnom postupku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Vlada Republike Srpske smatra da je Predlog zakona o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, usaglašen sa Ustavom, pravnim sistemom Republike Srpske i Pravilima za izradu zakona i drugih propisa Republike Srpske, te da se isti može uputiti u dalju proceduru“, navodi se u saopštenju Biro za odnose sa javnošću Vlade Srpske, prenosi RTRS.

U saopštenju se navodi da je Vlada Republike Srpske danas utvrdila i Mišljenje na Predlog zakona o neprimenjivanju Odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, po hitnom postupku.

„Vlada Republike Srpske smatra da je Predlog zakona o neprimenjivanju Odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, usaglašen sa Ustavom, pravnim sistemom Republike Srpske i Pravilima za izradu zakona i drugih propisa Republike Srpske, te da se isti može uputiti u dalju proceduru“, istaknuto je u saopštenju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar