Foto: DANIEL LEAL/Pool via REUTERS

Poslednje i najtužnije putovanje kraljice Elizabete II u Vestminstersku dvoranu u toku je, a povorka u kojoj su članovi kraljevske porodice prolazi ulicama Londona.

Kralj Čarls III korača zajedno sa sestrom princezom Anom i braćom pričevima Endruom i Edvardom. Međutim, najveću pažnju su privukli Čarlsovi sinovi, pričevi Vilijam i Hari. Braća su u povorci hodali jedan pored drugog.

Vilijam je nosio svoju uniformu sa ordenjima, baš kao i njegov otac, dok je Hari nosio svečano odelo, sa tek ponekim odlikovanjem.

Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Kako je ovaj događaj od istorijskog značaja, braća Vilijam i Hari su na trenutak ostavili po strani svoje nesporazume i svađe, kako bi podržali svog oca i izrazili poštovanje prema svojoj baki, kraljici Elizabete II.

Foto: REUTERS/Tom Nicholson

Britanski mediji pišu da će ova ceremoniji zasigurno vratiti bolna sećanja pričevima, na trenutak kada su imali 15 i 12 godina i kada su u sličnoj povorci hodali na sahrani svoje majke, princeze Dajane.

Foto: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje pričeva Vilijama i Harija od kada su pre nekoliko dana zajedno sa svojim suprugama Kejt i Megan, pozdravljali okupljeni narod ispred zamka Vindzor.

Foto: REUTERS/Tom Nicholson

Taj događaj je privukao veliku pažnju javnosti, a sasvim je sigurno da će njihov odnos i postupci jedno prema drugom biti pod lupom sve do sahrane njihove bake.

Foto: REUTERS/Maja Smiejkowska

BONUS VIDEO: Pribićević: Kraljica Elizabeta od monarhije napravila najveći svetski brend

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar