Vanja Gorčevska Foto:Screenshot/Министерство за внатрешни работи

Tamno smeđa kosa, smeđe oči, proteza i mladež na desnoj strani lica - ovako izgleda Vanja koja je u Skoplju nestala pre više od 24 sata.

Leci sa njenim likom zalepljeni su na ulicama makednonske prestonice.

Poslednji put je viđena na bulevaru „Partizanski odredi“, kod kafića „Broz kafe“. Zaposleni u kafiću kažu da ništa nisu primetili, ali da je policija proverila kamere u lokalu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je zvanično objavilo nestanak devojčice sa slikom i opisom u evidenciji nestalih.

„Intenzivno radimo. Osnovan je štab u Skoplju. Potpuno smo posvećeni pronalaženju devojke. Takođe smo u stalnom kontaktu sa porodicom. Održan je niz razgovora sa bliskim ljudima i sa osobama za koje mislimo da mogu imati informacije, a gledaju se i video materijali i preduzimaju se mere za rasvjetljavanje slučaja”, rekao je Toni Angelovski, portparol MUP-a.

Jučerašnja objava devojčicine majke bila je masovno deljena na mrežama i preplavljena komentarima. Neki od građana su predložili da se okupe i potraže devojku, kao i da provere kamere kod mesta gde je poslednji put viđena.

Devojčica je nestala juče nakon što je izašla iz kuće i krenula u školu. Za veoma kratko vreme njen telefon je isključen, a razredna je obavestila majku da devojčica nije na času, nakon čega je majka odmah nestanak prijavila policiji i počela je potraga.

***

BONUS VIDEO: Nastavljena potraga za nestalim muškarcem iz Studeničkog kraja: Komšije krenule u potragu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar