Foto: Shutterstock

Alfi (12) je brutalno pretučen od strane nepoznatih tinejdžera u jednom parku u Velikoj Britaniji. Mališan je dobio ozbiljne povrede lica i glave, zbog kojih sada strahuje da napusti kuću.

Njegova majka Su, rekla je da se njen sin igrao sa dva druga u parku kada im je prišla nepoznata devojčica, piše Miror.

„Moj sin je sedeo na klupi i devojčica je počela da ih snima. Alfi je upitao zašto ga snima i zamolio je da izbriše snimak, ali je ona rekla da neće i pobegla“, rekla je Su.

Dečaci nikome nisu ispričali šta se dogodilo. Nekoliko sati kasnije, ponovo su izašli da se igraju. Tada su im prišla dvojica muškarca koja su izgledala kao da imaju oko 30 godina i dva dečaka koji su izgledali kao da imaju od 13 do 15 godina.

Jedan od muškaraca je navodno rekao da mu je neko maltretirao ćerku.

Drugi je prstom pokazao za Alfija.

Tada su dvojica tinejdžera krenula ka deci. Jedan od njih je udario Alfijevog druga u nos. Drugi je počeo da tuče Afija.

„Moj sin je davljen i udaran. Skoro je pao u nesvest od davljenja. Bio je toliko šokiran da nije osećao udarce u glavu. Mislio je da će umreti“, rekla je majka pretučenog dečaka.

Kako kaže, na kraju su mu rekli da će ga ako nekom kaže šta se dogodilo, zaista i ubiti. Kući se vratio vidno uznemiren sa modricama i krvlju na desnoj strani lica. Imao je udarce iznad i ispod oka, a iz usana i brade je šikljala krv.

Pročitajte još:

Na sreću, nije zadobio teže telesne povrede. Sa druge strane, psihološke posledice koje je zadobio su po svemu sudeći trajne i maleni Alfi se sada plaši da izađe iz kuće.

Britanska policija je za sada privela nekoliko lica i ispituje njihovu umešanost u incident.

BONUS VIDEO Vršnjačko nasilje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar