Foto: Metropolitan Police

Na društvenim mrežama se pojavio dramatičan snimak na kojem se vidi kada je razbojnik zapretio da će izbosti nožem 11-godišnju devojčicu pre nego što joj je ukrao električni trotinet.

Adam Mekgeadi udario je devojčicu tokom brutalnom napada u Islingtonu u severnom Londonu.

Na stravičnom snimku vidi se kako 32-godišnjak postavlja zasedu učenici dok ona hoda trotoarom.

Blokirao je put devojčici i pretio joj je da će je izbosti. Zatim joj uzima trotinet i odlazi, ostavljajući svoj bickl za sobom.

Na sreću, devojčica nije povređena u napadu.

Foto: Metropolitan Police

Razbojnik iz Stouk Njuingtona, severnog Londona, priznao je krivicu za pljačku i osuđen je na tri godine i devet meseci.

Portparol Met policije je rekao: „Pljačkaš koji je pretio da će izbo nožem 11-godišnju devojčicu pre nego što je ukrao njen električni trotinet u Islingtonu, u zatvoru je“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Adam MekGeadi sa imanja Mejvil, osuđen je na tri godine i devet meseci zatvora na sudu u Sneresbruku.Oko 18.15 24. septembra 2020. žrtva se vozila električnim trotinetom u ulici Parkfild kada joj je prišao Mekgeadi na biciklu. Pretio joj je da će je ubosti pre nego što joj je uzao skuter i otišao Srećom, devojčica nije povređena, ali je bila potresena“, naveo je.

Foto: Metropolitan Police

MekGeadi je uhvaćen na snimku nadzorne kamere i uhapšen u januaru 2022. nakon što ga je prepoznala policija. Kasnije je priznao krivicu za pljačku.

Govoreći nakon presude, detektiv policajac Ričard Roberts, iz lokalnog policijskog tima u Islingtonu, rekao je: „Ovo bi bilo zastrašujuće iskušenje za žrtvu bilo kojeg uzrasta, ali je bilo posebno uznemirujuće za dete. Želeo bih da je pohvalim za hrabrost koju je pokazala tokom naše istrage“.

Foto: Metropolitan Police

BONUS VIDEO: Pucnjava na Tajlandu: U vrtiću ubijene 34 osobe, od tog broja 22 deteta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar