Foto: Juan Carlos L. Ruiz / Shutterstock

Tela nemačkih turista pronađena su u hotelskoj sobi u Fuerteventuri u četvrtak. Prema navodima španske policije, žena i muškarac bili su u srednjim 40-im godinama i bili su na odmoru u luksuznom kompleksu.

Španska policija potvrdila je RTL-u da će nasilnu smrt turističkog para tretirati kao slučaj ubistva i samoubistva. Izvori bliski istrazi rekli su da je žena umrla od teškog udarca tupim predmetom u glavu. Nakon toga, muškarac je, kako se navodi, pripremio mesto zločina kako bi prikrio tragove i prikazao sve kao samoubistvo. Navedeno je da je oprao celo telo žrtve, a potom izvršio samoubistvo.

POGLEDAJTE JOŠ:

Par je pronađen mrtav u hotelu u opštini Pahara u južnoj Fuerteventuri u četvrtak uveče. Kako rođaci nisu mogli da ih dobiju telefonom, osoblje hotela je ušlo u sobu i zateklo stravičan prizor. Policija je ubrzo stigla na lice mesta, ali je odmah navedeno da će se čekati obdukcioni nalaz za više informacija.

Forenzički izveštaj je konačno razjasnio zagonetku misteriozne smrti nemačkih turista: muškarac je prvo ubio ženu, a zatim sebi oduzeo život. Informacije o motivu trenutno nisu dostupne.

KAKO POTRAŽITI POMOĆ
Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected].

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Višegradska 26, Beograd

Palmotićeva 37, Beograd; telefon: 011/3307 500

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar