Traumu, dete nosi celog života Foto: Shutterstock

Nesvakidašnji slučaj nasilja dogodio se 13. marta u Kaknju kada je očuh maloletnog dečaka, pod nerazjašnjenim okolnostima, spržio po nogama i leđima.

Kako saznaje Avaz , majka dečaka živela je sa Adnanom A. u vanbračnoj zajednici, a kobne večeri došlo je do svađe nakon čega je ona otišla kod svekrve u Zenicu, a dvoje dece ostavila u kući sa očuhom.

Pročitajte još:

Očuh rekao da nije bilo namerno

U večernjim satima tražila je pomoć policije kako bi otišla po decu.

Po dolasku je htela da presvuče dvogodišnjeg dečaka, kada je uočila opekotine po leđima i nogama.

O ovom slučaju upoznata je i policija, očuh je rekao da to nije učinio namerno nego da se dete uneredilo pa je hteo da ga okupa, međutim voda je bila vruća.

Majka je rekla da veruje u priču partnera,  međutim, on je ispitan u svojstvu osumnjičenog za krivično delo zapuštanje ili zlostavljanje deteta.

Dečak smešten na dečiju hirurgiju

„Nakon što je policija u Zenici obaveštena da je dete u Hitnu pomoć primljeno sa opekotinama, i nakon što su prikupljene informacije od majke, policija u Kaknju pronašla je osumnjičenog i ispitala ga u svojstvu osumnjičenog.

Poduzete su i druge mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela, obavljeni razgovori sa drugim licima, a nakon kompletiranja dokaza i dokumentovanja krivičnog dela Tužilaštvu ZDK biće dostavljen izvjštaj protiv A.A. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo zapostavljanje deteta ili maloletnika „, rečeno je iz policije.

Dečak je zbog zadobijenih povreda smešten na dečiju hirurgiju i zadržan je na lečenju.

BONUS VIDEO: Prijavite svako zlostavljanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar