Foto: South Wales Police

Riki Moris je brutalno napao Haris, majku svog deteta usred centra Svonzija, grada u Velikoj Britaniji i to zbog krajnje bizarnog razloga - nije mu se svidelo ime koje je dala njihovom sinu.

Moris je ženi prišao dok je kupovala u jednoj prodavnici i upitao ju je kako je nazvala njihovog sina podsmevajući joj se u lice. Pokušao je da pomazi dete, ali ga je Haris zagradila, a onda ju je udario pesnicom u lice. U tom trenutku u kolicima je bio njihov tek rođeni sin.

Haris ga je odgurnula i krenula da beži sa detetom. Nastavio je da je prati i udara, a onda je Haris iz straha pustila kolica, piše Miror.

Pročitajte još:

Policija je nakon nekoliko minuta došla na mesto incidenta i uhapsila Morisa.

Haris je policiji rekla da su se njih dvoje tokom veze zajedno drogirali, i da je taj period najgori u njenom životu.

Nekoliko meseci nakon početka veze, Haris je otkrila da je trudna i odlučuje da prestane sa upotrebom narkotika. Nekoliko nedelja kasnije, Moris odlazi na služenje zatvorske kazne za pljačku koju je učinio pre nekoliko godina.

Kako kaže Haris, otac njenog deteta joj je tada obećao da će prestati da koristi drogu nakon izlaska iz zatvora, ali to se nije desilo i ona je raskinula sa njim.

Moris je imao ograničen kontakt sa detetom – ali je bio besan zbog imena koje mu je dala bez dogovora sa njim. Počeo je da je svakodnevno proganja, što je na kraju eskaliralo i fizičkim napadom. Moris je osuđen na šest i po meseci zatvora, a sudija mu je izrekao i zabranu prilaska Haris u trajanju od dve godine.

BONUS VIDEO Nasilnik bije i maltretira dva mladića u Zemunu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram