Kancelarija šerifa Kolijer okruga objavila je snimak incidenta koji se dogodio u zoološkom vrtu na Floridi kada je jednog mladića tigar ugrizao za ruku. Na snimku se vidi i trenutak kada je zamenika šerifa upucao životinju.

Pročitajte još:

Napad i akciju spasavanja mladića za kojeg se veruje da je u dvadesetim godinama zabeležila je kamera koja se nalazi na uniformi zamenika šerifa. Na snimku se čuju u očajnički vapaji mladića čiju ruku tigra drži u svoj čeljustima.

„O bože! Pomozi mi!“, vikao je dok je jedan radnik zoološkog vrta dozivao tigra u nadi da će mu skrenuti pažnju.

Zatim se čuje kako očajni mladić moli policiju da upuca životinju.

„Upucajte ga! Upucajte ga!“, vikao je.

Potom zamenik šerifa vadi pištolj i iz blizine puca u tigra. Mladiću je potom pružena prva pomoć, a zatim je prebačen u bolnicu. Lekari su objavili da su povrede koje zadobio teške, ali nije poznato više detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

Mladić kog je tigar ujeo bio je angažovan kao čistač u firmi koju je zoološki vrt unajamio. U trenutku napada našao se u delu zoološkog vrta u koji ulaz nije dozvoljen.

„Prve informacije ukazuju da je čovek hranio ili mazio tigra. I jedno i drugo su nedozvoljene i opasne aktivnosti“, navedeno je u izveštaju šerifa.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare