Foto: Privatna arhiva

Policija je uhapsila mladića (22) osumnjičenog da je otvorio vatru u pabu u blizini Liverpula na Badnje veče i usmrtio kozmetičarku El Edvards (26).

„Detektivi koji istražuju ubistvo El Edvards na Badnje veče uhapsili su čoveka pod sumnjom za ubistvo“, naveo je portparol policije Merzisajda.

I 23-godišnja žena takođe je uhapšena zbog sumnje da je pomagala počinitelju, a oboje su privedeni u policijsku stanicu na ispitivanje.

Veruje se da je Edvards bila nameravana meta napada u kojem su četiri muškarca takođe zadobila povrede.

Tri osobe su prethodno već uhapšene u vezi sa istragom ubistva.

Inače, El je uživala uoči Božića sa svojom sestrom i prijateljima kada je upucana u glavu u u seoskom pabu grofovije regiona Merzisajd, u blizini Liverpula, 24. decembra nešto posle 23.50.

Kolege ubijene El Edvards, koje su sa njom radile u kozmetičkom salonu Nova Studio, rekle su da su „apsolutno ostali bez reči“ nakon njene smrti.

„Nebo je dobilo najlepšeg anđela. Svi smo slomljenog srca, mislimo na celu tvoju porodicu trenutno, El“, napisali su oni na Instagramu.

Porodica preminule devojke takođe ju je opisala kao „najlepšu i najsjajniju zvezdu“ tokom konferencije za novinare nakon fatalne pucnjave.

Njen otac Tim Edvards rekao je da je porodica slomljena njenom smrću i u dirljivoj izjavi napisao: „Ona je volela svoj život i imala je toliko neverovatnih planova za budućnost. Nije bilo tako lepe kao što je naša El“.

***

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar