Melanija Tramp
Melanija Tramp Foto: EPA-EFE/ANNA MONEYMAKER / POOL

Melanija Tramp pojavila se pre nekoliko dana zajedno sa svojim suprugom Donaldom Trampom na okupljanju u Palm Biču, nakon što je nekoliko meseci izbegavala da bude u centru pažnje, prenosi Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivša prva dama se retko pojavljuje u javnosti od kada su ona i njen suprug, bivši predsednik, napustili Beli kuću krajem januara. Međutim, sada se pojavila na glamuroznom događaju u rizortu Mar-a-Lago.

Nosila je belu haljinu koja košta oko 1.900 dolara, Melanija je izgledala elegantno i opušteno kada je stigla na večeru koju je Tramp priredio donatorima Republikanskog nacionalnog komiteta.

Na snimcima sa društvenih mreža vidi se kako Melanija šeta iza Trampa dok ih dočekuju sa ovacijama po dolasku na događaj. Potom je stala pored svog supruga dok su se oboje smeškali i pozdravljali goste.

Bivša manekenka je imala puštenu kosu u talasima koji su joj padali preko ramena, a celu kombinaciju je upotpunila srebrnim nakitom i belim štiklama.

Prema pisanju Vašington posta, bivši predsednik Tramp je govorio oko sat vremena na prikupljanju sredstava za partiju, a za to vreme je rekao donatorima da vakcina protiv korone treba da se zove po njemu. Nove izbore na kojima je Bajden pobedio nazvao je „sra*em“.

Tramp je ponovio i rečenicu iz 2015. godine kada je imigrante koji prelaze granicu nazvao nasilnim kriminalcima, ovaj put je reko da „dolaze sa Bliskog istoka“, preneo je Post.

Čini se da bivša prva dama traži mirniji život otkako je napustila Vašington.

Nekoliko nedelja od kako je u Mar-a-Lagu sa suprugom i sinom, pojavila se u javnosti svega nekoliko puta i to na kratko.

Tramp se nije sklonio od medija, jer je više puta viđen kako igra golf, pozdrvlja pristalice…

Međutim, Melanija živi daleko mirnijim životom.

Trampovi su u januaru preskočili Bajdenovu inauguraciju u Vašingtonu, pa su se umesto toga ukrcali na avion i otišli na svoje imanje na Floridi.

Kada su stigli na Floridu, Tramp je pozdravio fotografe, ali Melanija se nije zaustavila da pozira, već je samo nastavila da hoda. Ovo su korisnici na Tviteru prokomentarisali da je Melanija završila sa time da se lepo ponaša pred kamerama.

Nedavno je Melanija primećena u restoranu sa suprugom kako večara, a snimak je podelio Šon Spajser koji je bio na mestu sekratara za štampu u Beloj kući za vreme Trampa.

Par je prisustvovao i uskršnjoj službi u Palm Biču. Melanija je pre toga uslikana sa sinom Baronom u Mar-a-Lagu.

Melanije se pojavila u javnosti i za Dan zaljubljenih kada je sa suprugom pozirala za selfije sa obožavateljima u trpezariji kluba Mar-a-Lago. Pored toga, Melanija se često od napuštanja Bele kuće oglašavala na društvenim mrežama.

Bivša prva dama SAD je nedavno dala zajedničku izjavu sa Donaldom na svom Tviter nalogu, u kojoj je izrazila saučešće kraljici Elizabeti II nakon smrti njenog supruga princa Filipa.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare