Foto: Ted S. Warren / Zuma Press / Profimedia

Brajan Koberger, koji se sumnjiči da je u novembru prošle godine ubio četvoro studenata u Ajdahu, poslao je mejl lokalnom šefu policije u potrazi za poslom, mesecima pre nego što je počinio zločin koji je šokirao Ameriku i svet.

Kohberger je 13. novembra navodno ubio Medison Mogen (21), Kejli Gonkalves (21), Ksanu Kernodl (20) i Itana Čepina (20) u njihovoj kući van kampusa u obližnjem Ajdahu.

On je optužen po četiri tačke za ubistvo prvog stepena i jednu za provalu u šokantnom zločinu.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Policija je u njegovom stanu pronašla krvavu navlaku za dušek, ljudsku kosu, rukavicu i kompjuter, prema nalogu za pretres koji je otpečaćen prošle nedelje.

Sada je otkriveno da je Brajan napisao je pismo šefu policije Geriju Dženkinsu u nadi da će dobiti trogodišnji posao asistenta u oblasti javne bezbednosti početkom 2022. godine, prenosi Njujork post.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Bilo mi je veliko zadovoljstvo upoznati vas danas i podeliti svoja razmišljanja i uzbuđenje u vezi sa istraživačkim asistentom za javnu bezbednost“, navodno je napisao Kohberger ubrzo nakon što su se sreli 12. aprila.

Obzirom da je Kohberger studirao kriminologiju, policija je razmatrala da mu ponudi poziciju asistenta. Zasad je nejasno da li je Kohbergeru ponuđena pozicija u policiji, koja nije odgovorila na zahteve za komentar.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar