Hrvatska policija
Hrvatska policija Foto:Shutterstock/lordzg

Sinoć oko 19:20 u Imotskom je došlo do tuče u kojoj je teže povređen mladić. Počinilac zločina satima je bio u bekstvu no policija ga je jutros ipak uhapsila.

„Policijski službenici pronašli su i uhapsili muškarca koji se dovodi u vezu sa događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje“, izvestili su iz splitske policije.

„Navodno mu je pogledao devojku“

Dalmatinski portal razgovarao je sa osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna. Kaže kako je do tuče došlo pre svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već pre svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao devojku, što se ovom nije svidelo. Nokautirao ga je nogom u glavu“, rekla je osoba koja se našla u istom društvu.

Zadobio je povrede opasne po život

„Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svest“, dodaje.

U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti pa je ubrzo vozilo došlo po povređenog. Tada je došla i policija, koja je obavila uviđaj pa je na kraju i uhapsila počinitelja. Mladić je zadobio povrede opasne po život.

BONUS VIDEO: Milanović: Biće ovaj put skupo za Vučića, ne možemo stalno da praštamo gluposti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar