Izvor dobro upoznat sa zdravstvenim stanjem američkog predsednika rekao da je Tramp u petak dobio kiseonik. Trampov lekar pak tvrdi da se njegov najvažniji pacijent oseća dobro.

Pročitajte još:

Izvor blizak Beloj kući rekao je za CNN da je predsednik SAD Donald Tramp ozbiljnije bolestan nego što se misli i da je, kada je razvio simptome koronavirusa, dobijao kiseonik.

Drugi izvor rekao je i da Tramp još uvek nije na putu sigurnog oporavka i da su neki od njegovih vitalnih znakova u poslednja 24 časa bili jako zabrinjavajuči, što je u direktnom sukobu sa mišljenjem Trampovih lekara koji su poručili da je predsednik „jako dobro“.

Jedan od tih lekara rekao je da im je Tramp kazao: „Osećam se kao da bih mogao danas da odšetam odavde”.

Američki predsednik smešten je u petak u vojnu bolnicu „Volter Rid“ ubrzo nakon što je potvrđeno da je oboleo od kovida 19.

Njegov lekar, Šon Konli rekao je novinarima juče da su veoma zadovoljni Trampovim napretkom i da predsednik nema problema sa disanjem.
Konli nije želeo da spekuliše kada će Tramp izaći iz bolnice, ali se spekuliše da će narednih nekoliko dana biti ključno za Trampov oporavak.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare