Foto: Shutterstock

Petogodišnja devojčica iz Alabame u SAD-u je tragično preminula nakon što su je roditelji u svom domu pronašli u korpi za veš.

Vatrogasna i spasilačka ekipa hitno je prevezla Kloi Vilijamson u bolnicu gde je devojčica proglašena mrtvom oko 7.17 sati.

Medicinski islednici su u ponedeljak obavili obdukciju, a glavni zamenik mrtvozornika Bil Jejts rekao je da će uzrok smrti biti poznat kada budu završene dodatne laboratorijske studije.

Policija je spekulisala da je Kloina smrt bila slučajna, ali istraga je u toku. Gradske škole u Trusvilu izdale su saopštenje u ponedeljak uveče u kojem se navodi da je Kloi, devojčica čija je majka bila učiteljica, „dragoceno, pametno i radoznalo dete čiji je srceparajući gubitak uticao na sve“.

„Ovo je veoma tužan i tragičan događaj, a naše misli i molitve su sa porodicom“, navodi se u saopštenju školskog sistema. „Dogovaramo se da imamo savetnike na licu mesta za naše učenike i osoblje nakon ove tragedije“.

„Mi smo više od školskog sistema u Trusvilu, mi smo porodica. Ovako nešto nas sve dirne, a mi ćemo pružiti podršku porodici u narednim danima i nedeljama dok se nose sa ovim tragičnim gubitkom“, navodi se.

Školski okrug organizuje da savetnici budu dostupni na licu mesta za učenike i osoblje potreseno tragedijom. U onlajn čitulji Kloine majke Alisije Vilijamson navodi se da je devojčica umrla dok se igrala sa svojim bratom Isaijom Vilijamsonom i sestrom Kamil Vilijamson. Porodica devojčice održaće parastos ovog vikenda dok policija nastavlja istragu.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošlog meseca u okrugu Pajk, policija je optužila 14-godišnjeg dečaka da je ubio svog brata tinejdžera (17), kao deo navodne „liste za ubistvo” na kojoj su bili drugi članovi porodice koje je želeo da ubije. Neidentifikovani tinejdžer je nestao tri dana pre ubistva, saopštile su vlasti.

Tinejdžer je priznao da je pucao tokom razgovora sa šerifom okruga Pajk Raselom Tomasom.

„Rekao je da je njegov brat ustao i teturajući izašao iz rezidencije i izašao na zadnja vrata, gde je pao na dno stepeništa. Odvukao ga je oko 60 metara do zadnjeg dela imanja“, saopštila je šerifova kancelarija.

Šerifova kancelarija nije navela da li je tinejdžer uhapšen ili optužen. NBC je izvestio da se 14-godišnjak suočava sa optužbom za ubistvo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar