Tom Henks i Rita Vilson
Tom Henks i Rita Vilson. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Američki glumac, producent, oskarovac Tom Henks, objavio je da su on i njegova supruga, glumica Rita Vilson, oboje pozitivni na koronavirus.

Svojim pratiteljima obratio se porukom na Instagramu.

„Pozdrav, ljudi. Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se malo umorno, kao da smo prehlađeni, osetili smo i bolove. Riti je na trenutke bilo jako hladno, a imala je i blagu temperaturu. Kako bismo napravili sve po pravilima, kao što i treba u današnjem svetu, testirali smo se na koronavirus i saznali smo da smo pozitivni“, napisao je Henks.

Tom i Rita se u Australiji nalaze zbog novog filma o Elvisu Prisliju, u kojem je Henks trebalo da tumači lik pukovnika Toma Parkera, Prislijevog čuvenog menadžera. Novi film Baza Lurmana sa nestrpljenjem se iščekivao, ali sada nije poznato kako će ovaj razvoj događaja uticati na dalju produkciju. Kako navode iz Warner Brosa, upoznati su sa činjenicom da je neko iz tima zaražen koronavirusom.

„Blisko sarađujemo sa nadležnim službana u Australiji, kako bismo identifikovali i kontaktirali bilo koga ko je moždam bio u kontaktu sa zaraženim pojedincem“, navode iz kompanije za „Dedlajn“.

Pored Henksa u, za sada još uvek neimenovanom filmu, uloge tumače i Ostin Batler, Megi Džilenhol i Rifis Sjuel.

Pratite nas i na društvenim mrežama: 

Facebook

Twitter

Instagram