bebe rođene u oktobru
Foto: Shutterstock

Policija je saopštila da je 16-godišnja tinejdžerka iz Nebraske uhapšena jer je navodno prerezala vrat svojoj novorođenoj bebi i ubila je.

Policajci su se prošlog ponedeljka odazvali pozivu u Gordonu nakon što su primili prijavu da se tinejdžerka porodila i da beba ne diše, navodi se u izjavi o hapšenju.

Otac tinejdžerke je otvorio vrata i rekao policajcima da su „zakasnili“, napisala je policija u dokumentu.

Policajci su ušli u kuću i zatekli devojčicinu majku kako urla dok je držala dete umotano u ćebe.

Ona je više puta rekla da je tinejdžerka povredila bebu – a zatim je otkrila da joj je grlo prerezano i da ima nekoliko uboda u grudima, navodi se u izjavi. Hitna pomoć je odmah pokušala da pruži pomoć, prenosi Njujork post.

Foto: Shutterstock

Roditelji devojčice rekli su policiji da veruju da je uzela nož iz kuhinje i upotrebila ga da ubije svoje novorođenče, navodi se u izjavi pod zakletvom.

PROČITAJTE JOŠ:

Tinejdžerka je navodno rekla svojoj majci da mora da ode u prodavnicu da kupi uloške zbog obilnih menstruacija. Ubrzo nakon toga, majka je otkrila krv koja je prekrivala pod i zid devojčicine spavaće sobe.

Kada se devojčica vratila iz prodavnice oko 15 minuta kasnije, njena majka se suočila sa njom i ona je navodno priznala da je ubila bebu. Devojčičin otac je pronašao dete u ormanu, navodi se u izjavi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar