Foto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT, Printscreen Instagram/natalibelugina1991

Alina Kabajeva, ruska gimnastičarka i navodna dugogodišnja ljubavnica lidera te zemlje Vladimira Putina, nedavno se pojavila se u javnosti nakon što je više od tri meseca provela u medijskoj ilegali. Pored vidne promene na njenom licu, ljudi širom sveta zapazili su i jedan detalj na njenom sakou koji nedvosmisleno potvrđuje da podržava rusku invaziju na Ukrajinu.

Naime, na jednoj od fotografija vidi se da je na sakou nosila broš u obliku slova Z i tako pružila podršku Rusiji.

Foto: Printscreen Instagram/natalibelugina1991

Inače, iako je pristala da da izjave za medije, odbila je da govori o ratu u Ukrajini i navodnim Putinovim zdravstvenim problemima.

Odgovarala je isključivo na pitanja koja se tiču sporta. Okupljenima je poručila da je „nemoguće moguće“.

Alina Kabajeva
Alina Kabajeva Foto:Not supplied / WillWest News / Profimedia

„Kada sam se bavila gimnastikom i sportom nisam mogla ni da sanjam o takvim uslovima, kao što vi imate u novom trening centru. Međutim, kao što život pokazuje, Rusija je zemlja velikih mogućnosti“, navela je.

Podsetimo, Kabajevu niko nije video od septembra kada su se pojavile glasine da je ponovo trudna i da sa Putinom čeka devojčicu.

Pročitajte još:

Inače, Kabajeva je jedna od najuspešnijih ritmičkih gimnastičarki u Rusiji i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2004. godine u Atini. Nedugo potom, upoznala se sa Putinom, a sportsku karijeru zamenila političkom. Kabajeva je postala član vladajuće Jedinstvene Rusije i poslanica te stranke u ruskoj Dumi.

Podsećamo, Putin i Alina u ljubavnoj vezi su već 15 godina, ali je ruskim medijima strogo zabranjeno da o tome pišu. Njihova romansa više puta je dospevala u centar pažnje zbog brojnih skandala, a pričalo se čak i da je Kabajeva navodno abortirala Putinovo dete kada je bila trudna već više od 20 nedelje. Prema navodima medija, upravo je ruski predsednik insistirao na ovome.

BONUS VIDEO Taktičke vežbe ruskih regruta u Belorusiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar