Foto:Shutterstock

Ćerka penzionerke iz Velike Britanije posumnjala je da negovateljica koja brine o njenoj majci krade novac, pa je postavila kamere u spavaću sobu. Kako je kasnije rekla, ostala je "zabezeknuta" onim što je kamera zabeležila.

Na snimku se može videti negovateljica obučena u plavi kombinezon kako pretura po spavaćoj sobi penzionerke, a zatim podiže nešto što izgleda kao kožna tašna. Potom, iz torbe vadi novac.

„Novac je nestajao već neko vreme, ali nismo bili baš sigurni ko ga uzima. Moja majka se oslanja na staratelje da bi preživela i dolaze u njenu kuću svakog dana“, rekla je ćerka koja nije želela da bude imenovana.

„Stavila sam kameru u spavaću sobu i šokirala se kada sam videla snimak koji je snimljen prošlog petka. Iako sam oduvek sumnjala u negovateljicu, nisam mogla da verujem šta vidim. To je odvratno raditi, a ova negovateljica bi trebala da se stidi“, dodala je ona.

Nakon što je videla snimak, žena je otkrila da se suočila sa negovateljicom u svojoj kući koja joj je vratila ukradeni novac.

PROČITAJTE JOŠ:

„Negovateljica je bila veoma posramljena i izvinila se, ali to nije dovoljno dobro. Trebalo bi da bude krivično gonjena za ono što je uradila i da joj nikada više ne bude dozvoljeno da radi kao negovateljica“, dodala je ćerka pokradene žene.

Slučaj je prijavljen policiji Devona i Kornvola.

„Moja majka ima 77 godina i treba joj mnogo pomoći. Ako ne može da veruje svojim negovateljima, kome onda može verovati? Brine me što se ovakve stvari dešavaju širom zemlje jer ima mnogo starijih, ugroženih ljudi koji se oslanjaju na svoje staratelje i daju im potpuni pristup svojim domovima. Ovog puta nam se posrećilo, ali koliko toga ostaje neprijavljeno?“, zapitala se.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar